Konferens om cancerrehabilitering

I fredags blev jag uppringd av Kompetensteamet som samordnar en konferens om cancerrehabilitering med Svensk förening för psykosocial onkologi och rehabilitering, SWEDPOS. Jag höll på att ramla av stolen när jag fick höra att det är 60 anmälda deltagare till den här tvådagarskonferensen som äger rum i Stockholm 19-20/4. Visst, jag har förstått att intresset för cancerrehabilitering är stort ute i landet. Men stort?

Ja, nu blir det till att tänka om litet här, insåg jag sen. För det är en sak att ha workshops och föreläsa för ett trettiotal personer (vilket var vad jag hade räknat med) och en helt annan sak att ha det för dubbelt så många. Kul utmaning!

Jag vill att det ska kännas som att man kommer hem med något man direkt kan börja använda sig av efter de här dagarna, och har tänkt mig mycket diskussioner och gruppövningar vilket på många sätt är enklare med en mindre grupp. Å andra sidan – här kommer att finnas många fler som kan dela kunskaper med varandra, och nätverka!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Konferens om cancerrehabilitering

  1. Ewa Larsson skriver:

    Vad roligt att bfå så fin respons.Det betyder att det goda ryktet gått före.Grattis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s